Pluk selv

 

Kære Jordbærkunder 

 

Jordbærsæsonen 2024  starter 14 Juni åbent alle dage 10-18

 

  

Jordbærrene er nu er klar til Jeres besøg. Jordbærrene er igen i år super søde og lækre. Vi starter i pluk selv jordbærsorterne Polka, Korona. Senere modner Asia, Sonata, Florence og Malvina.

Kom ud og besøg Os i jordbærmarkerne og nyd de friske, lækre og solmodne bær og Vores bod med friskplukkede jordbær, frisk opgravede kartofler,  ærter,  gulerødder, spidskål, løg, krydderurter og ikke mindst en ny lækker honning fra jordbærmarkerne.      

Pluk selv Jordbær er en gammel dansk tradition, der bestemt ikke er mindre populær i dag. Det er altså som om at jordbærrene bare smager bedre når vi selv har plukket dem, og samtidig er det virkelig afstressende og rigtig hyggeligt at gå ude på marken, væk fra stress og jag og blot lytte til naturens egne lyde.

Mange familier har ligefrem gjort det til en tradition at tage afsted med børnene år efter år. Og rigtig mange af disse ser vi naturligvis flere gange på en sæson, for hvem kan få nok af saftige danske jordbær.

– så skab jeres egen tradition, børn eller ej

Hos Schmidts Jordbær har vi igennem årene udvalgt de absolut bedste planter til selvpluk.
Det sikrer dig store lækre saftige bær med velsmag i hele plukkesæsonen, og valget af sorterne er samtidig med til at sikre smagen såvel ved spisning som nedfrysning.

 

Vores selvpluk-sorter er Polka og Korona. Læs mere om vores jordbær sorter