Schmidts Jorbær I/S
– smagen til forskel i 25 år

Peter Schmidt startede jordbær eventyret ved Homå tilbage i 1987

Vi skal tilbage til 1987 for at finde startskuddet på den første Jordbærsæson hos Schmidts Jordbær på markerne nær Homå ved Grenaa. Dengang var sønnerne Poul Viggo og Phillip blot et par store knejter, der trods tankerne mange andre steder, dog på faderens anvisning deltog i det daglige arbejde med jordbærene. Det var måske ikke altid med de største smil, men hurtigt viste de større og større interesse for arbejdet.

I dag, 25 år senere, er det så Phillip og Poul Viggo Schmidt, der som 2. generation i familievirksomheden, står ved roret i den daglige drift på sjette år. Men målsætningen er præcis den samme, nemlig at levere de bedste velsmagende jordbær i danmark til de jordbærglade ganer på Djursland.

Schmidts Jordbær kan dog også bryste sig af en ganske særlig status på Djursland, hvor folk kommer kørende langvejs fra. Både pga. af de ekstra lækre bær, men helt bestemt også for at nyde hvor let det er at plukke når man kan sidde på dækhalmen uden at få beskidte bukser og uden at skulle lede efter bærene i buske af ukrudt.

Hvis man ikke er så meget til plukselv kan de lækre Schmidts Jordbær også nydes som plukkede bær, både ved afhentning naturligvis – men også i en række dagligevarebutikker spredt over det meste af Djursland. Så hold øje med Schmidts Jordbær når du handler ind, – der er smagen til forskel.